Privat og erhverv

  Alle slags fugeopgaver​

  20 års erfaring​

Omfugning og elastiske fuger klarer vi

​Er der problemer med dit hjems fuger? Så tag kontakt til os. Vi hos Midtjysk Fugeteknik er specialister i elastiske fuger og omfugning, og har 20 års erfaring med det.

Hos Midtjysk Fugeteknik har i de seneste mange år løst fugeopgaver i hele Midtjylland, herunder især i Silkeborg og Horsens. Med vores særlige ekspertise og viden om elastiske fuger, kan vi løse dine fugeprojekter omkring vinduer og døre.

Elastiske fuger til omfugning af badeværelse samt døre og vinduer

Står dit badeværelse ikke længere så skarpt og flot, som det tidligere har gjort, så vil det være en god ide at tage fat i os. Hvis fugerne i badekabinen er begyndt at revne, bør det ordnes med en omfugning.

Ikke alene ser det ikke særligt kønt ud, men det kan også resultere i fugtskader i væggen.​


​Skal du have fuget eller omfuget udendørs, for eksempel omkring døre og vinduer, så er elastiske fuger yderst velegnede hertil. Elastiske fuger bibeholder sine elastiske egenskaber ved store temperaturudsving og skiftende vejrforhold, mens vores siliconefugemasse desuden begrænser overførslen af underslagsspændinger i fliserne, så du undgår revner og dermed omfugning.

Få et tilbud på omfugning i dag

Ønsker du hjælp til en opgave med omfugning? Så tag fat i os på telefon 20 74 55 06 eller send os en mail til på midtjyskfugeteknik@hotmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi svarer også hellere end gerne på dine spørgsmål om elastiske fuger, og hvordan denne type af fugemasse kan hjælpe dig i dit hjem.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Midtjysk Fugeteknik

Ådalsparken 42

8462 Harlev

CVR-nr.: 29280290

Tlf.: 20 74 55 06
E-mail: midtjyskfugeteknik@hotmail.com

​Vores beklædning købes hos: