Privat og erhverv

  Alle slags fugeopgaver​

  20 års erfaring​

Fugemand med erfaring bag sig​

​Vi er en virksomhed med 20 års erfaring som fugemand, og derfor med kvaliteten i orden. Vi leverer dansk arbejde i høj kvalitet, og vi kører ingen steder, før du er tilfreds.

Historien om din lokale fugemand

Midtjysk Fugeteknik blev oprettet i sommeren 2005, og vi har siden da arbejdet som fugemand på at gøre vores kunder i Midtjylland, Silkeborg, Horsens og omegn glade og tilfredse.

Vi har igennem årene gradvist ansat flere fugemænd, som alle har erfaring inden for området, og som har sans for kvalitet og ikke mindst for at levere en god service.

Vi er din fugemand med ekspertise i fugearbejde

Som fugemand klarer vi både de små opgaver i det private hjem og de helt store fugeprojekter for store virksomheder. Fra fugning af store sygehuse til finishen omkring et udskiftet parcelhusvindue. Ingen opgaver er for store eller for små, det eneste du skal gøre er at sige til.​

Vores store erfaring som professionel fugemand har givet os et solidt kendskab til branchen og en ekspertise, som gør, at vi altid kan arbejde med fokus på effektivitet og præcision, så du får det resultat, du har brug for.

Få et tilbud fra en fugemand allerede i dag

Så har du brug for hjælp fra en erfaren fugemand, eller har du spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon20 74 55 06, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du er også velkommen til at sende en mail på midtjyskfugeteknik@hotmail.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi er altid klar på at give dig et godt tilbud, og vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Midtjysk Fugeteknik

Ådalsparken 42

8462 Harlev

CVR-nr.: 29280290

Tlf.: 20 74 55 06
E-mail: midtjyskfugeteknik@hotmail.com

​Vores beklædning købes hos: