Privat og erhverv

  Alle slags fugeopgaver​

  20 års erfaring​

Fugning af badeværelse med kvalitetsløsninger

Få et smukt resultat med vores flotte fugearbejde

Trænger fugerne på dit badeværelse til en kærlig hånd efter mange års slid? Eller er der måske endda behov for en komplet omfugning? Så kan vi ved Midtjysk Fugeteknik hjælpe dig. Vi er nemlig eksperter i fugning af badeværelse, og vi leverer altid et kvalitetsarbejde, du kan nyde de næste mange år.

Vi kan sende en fugemand ud til opgaver i hele Midtjylland, og vi har allerede betjent utallige glade kunder i byer som Silkeborg, Horsens og lignende. Leder du efter professionel hjælp til dit fugearbejde her i området, er du kommet til de helt rette. Med mere end 20 år i branchen kan du trygt stole på, at vi leverer et tilfredsstillende, langtidsholdbart og smukt resultat, når du hyrer os til fugning af badeværelse.

Vores fuger klarer alle belastninger

Det daglige brug af badeværelser og andre vådrum stiller nogle helt særlige krav til fugerne omkring fliser og klinker. Vandet belaster nemlig fugerne, og det er absolut nødvendigt at vand og fugt ikke sniger sig ind under fugerne, da dette kan medføre store skader og skimmelsvamp på dit badeværelse. Det er derfor afgørende, at du får professionelle hænder og øjne på din opgave med fugning af fliser på badeværelset.

Med vores ekspertise, kvalitetshåndværk og mangeårige erfaring kan du trygt overlade opgaven til os. Uanset om du skal have monteret nye elastiske fuger enkelte steder, eller om du er ude i en komplet omfugning af hele badeværelset, så klarer vi det for dig. For os er ingen opgave hverken for stor eller lille, og vi går til alle opgaver med samme respekt og et ønske om at efterlade et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for en pris på fugning af badeværelse

Ønsker du at få en specifik pris på dit fugearbejde, eller vil du allerede nu hyre os til fugning af badeværelset hjemme ved dig? Så kontakt os allerede i dag. Vi rådgiver dig gennem hele processen, så du får præcist det resultat, du ønsker.

Få et gratis tilbud her​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Midtjysk Fugeteknik

Ådalsparken 42

8462 Harlev

CVR-nr.: 29280290

Tlf.: 20 74 55 06
E-mail: midtjyskfugeteknik@hotmail.com

​Vores beklædning købes hos: