Privat og erhverv

  Alle slags fugeopgaver​

  20 års erfaring​

Fugefirma tilbyder en bred række af fugeløsninger

​Midtjysk Fugeteknik er et fugefirma med 20 års erfaring, der tilbyder en bred vifte af løsninger inden for fugning især i Horsens og Silkeborg, men vi tager imod opgaver i hele Midtjylland.

På denne side kan du læse mere om vores kernekompetencer som fugefirma, og få overblik over hvordan vi kan hjælpe dig.

Løsninger inden for fugning af dit fugefirma

Der er forskellige muligheder, når det drejer sig om fugeløsninger til dit hjem. Tidligere satte fugefirmaer eksempelvis en stor ære i at lave udadkelede eller tilbagebelagte fuger, hvor fugen i førstnævnte rager ud over murstenens kant, mens det omvendte er tilfældet i sidstnævnte.

I dag bliver mere solide skrabede fuger ofte foretrukket, men som dit lokale og professionelle fugefirma taler vi gerne med dig om den rette løsning for dit projekt.

Hvis fugerne på dit badeværelse trænger til en udskiftning, så står vi som dit fugefirma klar til at hjælpe med fuger i høj kvalitet, der kan klare den belastning et badeværelse udsætter den for i mange år.

Vi kan hjælpe med filtsning og vandskuring

Efterhånden som kvalitet er begyndt at blive vigtigere end prisen, er folk begyndt at fokusere på andet end savsmuldstapet og gipsvægge. Det rustikke og solide er begyndt at vinde indpas.

Går du med tankerne om at få vandskuret dit hjems facade, så det fremstår nyere og mere velholdt, hjælper dit fugefirma gerne.

Få råd og vejledning fra dit fugefirma i dag

Vi giver os altid tid til at servicere potentielle kunder og give dem et råd med på vejen.

Hvis du går med tanker om et nyt tag, omfugning, eller om en reparation kan betale sig, så skal du endelig bare tage fat i dit fugefirma på telefon 20 74 55 06 eller sende os en e-mail på midtjyskfugeteknik@hotmail.com.

Vi er et fugefirma, der både hjælper private og erhvervskunder, og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til netop dit/jeres projekt.

Få et uforpligtende tilbud her

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Midtjysk Fugeteknik

Ådalsparken 42

8462 Harlev

CVR-nr.: 29280290

Tlf.: 20 74 55 06
E-mail: midtjyskfugeteknik@hotmail.com

​Vores beklædning købes hos: